southco


jetpress
slide1
Staronové panty N6 - Surface Mount Hinges - nejlepší volba pro extrémní podmíky
Krásné a odolné ! Southco se intenzivně zaměřuje na poskytování technických řešení pro své zákazníky na globálních i místních úrovních a tomu jí napomáhájí jeho distributoři.
Southco se snaží být virtuálním konstrukčním centrem a je odhodláno poskytovat vynikající kvalitu výrobků i služeb. Southco slibuje svým zákazníkům ta nejlepší řešení . Jedním z nich je i přehodnocení útlumu výroby závěsů řady N6.

Ocelové nerezové panty řady N6 s povrchovou montáží zajišťují vynikající odolnost proti korozi a odolnost v náročných prostředích chemických či potravinářských provozů, pro venkovní aplikace na údržbu a čištění. V řadě závěsů N6 je k dispozici šest velikosti v různých konfiguracích ramen. Panty N6 nabízejí maximální flexibilitu řešení ve fázi návrhu.
K dispozici jsou ve dvou provedeních - elegantní, vysoký lesk nerezové oceli třídy 316, která odolává soli a zkrápění vodou
nebo ze základní pasivované nerezové oceli třídy 304, vhodné pro ekonomické vnitřní i venkovní použití.
Řada závěsů N6 poskytuje svůj vytříbený vzhled bez obětování funkčnosti . Vynikající vzhled může být zesílený volitelnými kryty šroubů z leštěné oceli 316.


Pokud potřebujete podrobnější informace , získáte je na odkaze http://www.southco.com/static/Literature/N6.en.pdf nebo kontaktujte našeho obchodního zástupce na adresách mholy@gctcltd.com, info@gctcltd.com, popř. na telefonu 777 010 414