southco


jetpress
slide1
Nová verze pákového kompresního zámku C2 SOUTHCO
SOUTHCO jako přední globální firma v oblasti inženýrských řešení komponentů přidala verzi řady C2 pákových kompresních zámků.
Na pohled neviditelná změna se zásadními dopady na použitelnost řady v náročnějším prostředí.

Odolnost vůči vibracím, definovatelné a regulovatelné stlačení v širokém svěrném rozsahu zůstaly zachovány jako v původní řadě, ale utěsněná konstrukce již splňuje požadavky krytí IP65 / NEMA 4 proti vodě a prachu. Lze používat nejen uvnitř, ale i venku. Příprava otvoru v panelu je shodná, takže je možná okamžitá záměna za stávající méně odolné verze .

Hlavní výhody a možnosti:
- dlouhý životní cyklus
- robustní nastavitelné provedení kompenzuje vliv přesazení
- široké řady volitelných povrchových úprav zachovány
- nízká zástavná výška pro pohybem exponované stísněné prostory
- omezení přístupu nástroji nebo klíči , možnost použití vyměnitelných klíčových vložek PK s různými kódy ( více klíčových řad -10; 50; 125 - řady volitelně s universálním klíčem pro tzv. dispečerská (směnová, individuální) omezení přístupu tzn.že na počátku směny si zajistí pracovník na směně zasunutím vlastní vložky osobní přístup ke stroji, dveřím, skříni, zásuvce apod. a na konci směny si je zase odebere ( kompatibilní s dalšími typy zámků a ovladačů (viz.http://www.southco.com/static/Literature/PK.en.pdf)

Pokud potřebujete podrobnější informace k řadě C2, získáte je na odkaze http://www.southco.com/static/Literature/c2.en.pdf