southco


jetpress
slide1
Zvedací systém na těžká víka CB-LIFT-A-Series SYST® Counterbalance
CB LIFT-A-SYST® kombinuje akumulované vyvažovací síly a polohovou stabilitu za plného rozsahu pohybu pro lehké, snadné, bezpečné a spolehlivé otevírání a zavírání těžkých dveří a panelů výrobních zařízení.

Southco LIFT-A-SYST® je navržen speciálně pro ovládání těžkých zvedaných desek a krytů. Umožňuje zvedání s minimálním úsilím a udrží je bezpečně v libovolné poloze .

K dispozici s integrovaným závěsem ( pantem), od lehkých do velmi silných modelů pro širokou škálu rozměrů i hmotností víka. Hmotnosti víka, pro něž lze systém použít, závisí podle délky víka a parametrů vybrané řady CB . Pro řadu CB-20 je to od pěti do třiceti kilogramů a pro sérii CB-30 od 25-ti kilogramů až do 82kg.


Životní cyklus až 100tis. cyklů udržuje stálou výkonnost bez nutnosti údržby nebo přenastavení
Vhodné pro výrobu potravin, nábytkářství, samoobslužné boxy, výstavnictví, reklamní panely a speciální architektonická řešení.

Pokud potřebujete širší přehled možností, získáte je na odkaze https://www.southco.com/en-us/cb-la?mkt_tok=eyJpIjoiT1dJeU9EUmpNemxtTURWaiIsInQiOiJFNXlFVTRhWTJjUThsKzc0dllkWkFIMjM2bnc2QlZHU3VJbGlXQ2xDaG9kbVNzTXc0eFdsVCtOVnFhc0I2aDRVY2FMNGJReTdMQWxQZHBxSzhLb2d5TUFvTGl5dHZoYVg5VFRYeWtYRUxrOFlGZHhmbGpPaFFNTXYzb2ZlRVJTOCJ9
(pro německou verzi nahraďte …en-us …za DE…)