southco


jetpress
slide1
Retro novinek 2014
Náš hlavní dodavatel SOUTHCO má dlouholetou tradici vývoje nových inovativních technologií. V budování základní řady hardwarových produktů pokračoval i v roce 2014. SOUTHCO zaměřilo technické zdroje na zvýšení funkčnosti a flexibilitu designu. To nám umožnilo dále posílit jak standardní nabídku produktů, tak současně rozšířit inovativní směry SOUTHCO Positioning Technology a elektronické řízení přístupu .
Zde je malé chronologické shrnutí na upomenutí cesty rokem 2014

Compact Tilt and Swivel Display Mount
Tento držák poskytuje spolehlivý náklon a natáčení pro menší, lehčí displeje. Integrovaná technologie okamžité fixace polohy pro přesné nastavení umožňuje naklonit a natočit ergonometricky displej pod různými úhly s minimálním provozním úsilím. Kompaktní držáky jsou vyrobeny z materiálů odolných vůči korozi a nabízí testovaný, opakovatelný dlouhodobý životní cyklus, který zajišťuje použití v interiéru i venku.


Tilt Display Mount (T Series)
Výkyvný držák je k dispozici bez vnitřní integrované protivážní pružiny . Basic poskytuje spolehlivost a osvědčené polohování náklonu a nabízí základní řešení pro pohyb a umístění těžších panelů a obrazovek. Držák lze sklopit pod různými úhly do přesné polohy.a nabízí snadné čištění!


DZUS® D5 Panel Line Quarter-Turn Fastener
Čtvrtotáčkový DZUS® D5 Panel Line je jedním z prvních na trhu a i dnes nabízí netušené možnosti designu i pro širokou škálu průmyslových aplikací, kde je třeba rychlé uchycení. DZUS® D5 v provedení Flare-in eliminuje možnost uvolnění či ztráty hardwarových komponent v náročných provozních podmínkách a poskytuje vynikající odolnost proti vibracím.

AC Cables
Rotační zámkový systém Southco potřebuje pro vzdálené mechanické ovládání lankové kabely (AC) Kabely připojíte ovladač k rotačnímu zámku R4. Southco AC Kabely jsou k dispozici v sedmi různých provedeních koncových montážních koncovek, aby vyhovovaly pro širokou škálu požadavků aplikací ve všech odvětvích.


Two-Stage Rotary Latch
Verze Two-Stage pro rotační západky R4 poskytuje zvýšenou bezpečnost obsluhy tím, že eliminuje uvolnění při nedostatečném uzavření. Kompaktní konstrukce R4-10 dvoustupňového rotačního zámku zabírá minimální prostor ve skříni, poskytuje možnost skryté aretace a tím zvýšenou bezpečnost. R4 jsou základem dveřních sestav s lokálním i vzdáleným ovládáním.


Security System Integration Kit
Integration Kit Southco zjednodušuje kabeláž a spojení nezbytné mezi výklopnou klikou H3-EM s integrovaným snímačem karty a systému kontroly přístupu na bázi Wiegand .Integrace Kit nabízí snadnou instalaci plug-and-play při napojení na stávající řízení přístupu při budování infrastruktury a rozšíření zabezpečení datových center až po úroveň stojanu pomocí snadno dostupné strukturované kabeláže.

Non-Locking Actuators
Vysoce pevné ovladače pro lanková táhla, odolné proti korozi, AC-30 a AC-40 jsou nyní k dispozici v bezklíčových verzích. Ovladače poskytují rychlé, spolehlivé ovládání v náročných prostředích i pro interiérové aplikace. AC-30 je pro jednoduché instalace při omezeném prostoru aplikace, zatímco AC-40 má naopak velkou integrovanou rukojeť , která umožňuje stisknutí tohoto tlačítka i rukou v rukavici.


Miniature Spring-Loaded Plunger
Miniaturní pružinová zarážka řady 56 umožňuje rychlé připojení k upevnění v prostorově omezených aplikacích. K dispozici jsou různě tvarované tvarované hlavy, takže mohou být použity i k označení přístupu řadou standardních i vlastních barevných odstínů Podobně jako u standardní řady Southco 56 Mini nabízí elegantní zajištění posuvných dílů pro snadné vysunutí, vyjmutí, otáčení a vlastní jednoduchou a rychlou instalaci .


Self-Contained Electronic Locking System
Zámek kombinuje řízení přístupu do zařízení, elektronický zámek, elektrické přepsání nastavení a napájení do jednoho celku. Tento AA bateriemi ovládaný systém je k dispozici s klávesnicí nebo RFID dálkový ovladač a nabízí stylový ergonomický design. Zámek zajišťuje plně funkční elektronické zamykání pro širokou škálu aplikací, což zjednodušuje upgrade z mechanického na elektronický přístup.

Heavy Duty Actuators
Ovladače vyrobeny z velmi pevného, materiály odolné proti korozi a poskytují spolehlivé ovládání a zamykání v náročných aplikacích. AC-10 je zapuštěný a poskytuje příméovládání, jednobodové nebo vícebodové zamykání, zatímco AC-15 umožňuje jen přímé ovládání a má povrchovou montáž a design minimalizující výstupek.


AV-D32 Series Display Mounts
Southco rozšířilo nabídku o několik různých držáků monitorů, které nabízejí stejné integrované prvky poziční technologie s ověřenou životností , jako měla první generace držáků - nyní v ekonomické, zjednodušené podobě.

Stainless Steel Surface Mount Hinge
Nové nerezové panty N6 pro povrchovou montáž jsou k dispozici v aktualizovaném designu, který poskytuje vynikající trvanlivost v korozním prostředí. Jsou k dispozici v šesti velikostech a s volitelnými kryty pro vhledové vylepšení designu. Vyrábějí se z nerezové oceli 304 nebo 316 - pasivované nebo vysoce leštěné, což zajišťuje vytříbený vzhled, zvláště s kryty.