southco


jetpress
slide1
Southco CA - Counterbalance Hinges Vyvažované panty
CA vnější závěsy umožňují zvedat těžká víka nebo panely s minimálním úsilím . Panty budou přitom i nadále držet pevně v libovolné poloze. Externí montáž uvolňuje vnitřní prostor uvnitř skříně, přitom pant eliminuje potřebu sekundárních podpor zvednutého víka.

Tyto závěsy jsou navrženy s pružinovým systémem, který podporuje zvedání víka, dveří a panelů neutralizací hmotnosti víka silou pružiny a tím panty poskytují vyvážení sil pro snadné polohování.

Výhody:
Vyvažuje těžká břemena a drží dveře a panely v žádané poloze
Udržuje stálou výkonnost bez nutnosti údržby nebo přenastavení

Dostupné možnosti:
k dispozici modely pro lehký i těžký provoz, snadnou obsluhu pro širokou škálu velikostí vík
K dispozici ve standardní černém práškovém nátěru i uživatelsky přizpůsobitelných barevných variantách (dohodou dle množství)
Přizpůsobitelné montážní otvory

Pokud potřebujete přehled možností , získáte je na odkaze http://www.southco.com/static/Literature/ca.en.pdf (pro německou verzi nahraďte …„en“ (popř. „en-us“)…. za …“DE“…) , přehled standardních pantů na http://www.southco.com/en-us/ca?info=false&filters=, popř. kontaktujte našeho zástupce na info@gctcltd.com a zašleme vám konkrétní katalogový list ve formátu PDF popř. si sjednejte návštěvu našeho pracovníka..
Neváhejte a konzultujte své konkrétní aplikace a prozkoumejte široké možnosti, které systémy SOUTHCO nabízí! Získejte výhodu lepšího technického řešení před konkurencí.