southco


jetpress
slide1
Nová řada Southco - DZUS® D9 Tech Line Quarter-Turn
Nová řada Southco - DZUS® D9 Tech Line Quarter-Turn upevňovací prvky - kombinuje léty osvědčenou technologii čtvrtotáčky DZUS s neztratnou upevňovací technologii (Captive Fasteners) k vytvoření další generace řešení. Sadu tvoří dvojice : upevňovací prizmatický kolík (Fastener) a protikus (Receptacle)
DZUS® D9 Tech Line Quarter-Turn to je rychlost a spolehlivost , neboť poskytují konzistentní a spolehlivé upínací síly a rychlý přístup.

DZUS® D9 Tech Line Quarter-Turn to je pevné uchycení na panelu, odpružený design pro dotažení bez použití nářadí. Čtvrtotáčkové uchycení brání škodám způsobeným nadměrným utažením..
DZUS® D9 Tech Line Quarter-Turn to je vysoká pevnost uchycení a vysoká odolnost proti vibracím pro náročné aplikace. Eliminuje odpadnutí nebo ztracení celé hardwarové komponenty. Různé délky pro různé tloušťky panelů a desek i výšky osazení desek!

DZUS® D9 Tech Line Quarter-Turn to je styl upevnění zalisováním (Self-clinching) a roznýtováním (Flare-in )
DZUS® D9 Tech Line Quarter-Turn nabízí také styl na povrchovou montáž (SMT) pro desky, které mají být dokončeny technologií přetavení
DZUS® D9 Tech Line Quarter-Turn vedle lesklé stříbřité a černé hlavy kolíku nabízí zákaznicky volitelnou barevnou hlavu – je možnost vyladit uchycení k návrhu tónu celé aplikace nebo barvy hlavy využít k rozlišení přístupových bodů a modulů podle funkce.
Sada DZUS® D9 Tech Line Quarter-Turn nabízí tři verze protikusů. Dva protikusy jsou určeny k přinýtování. První plochý protikus lze namontovat na vrchní i spodní stranu, druhý sedlovitý protikus jen na horní stranu desky. Třetí – kulatý zalisovací protikus lze jen ze spodní strany .
DZUS® D9 Tech Line Quarter-Turn řada otevírá obrovské možnosti pro řešení palubních a přístrojových desek, pro modulární elektroniku, servisní dvířka, měřící a kontrolní body.
Více informací viz http://www.southco.com/static/Literature/d9.en.pdf nebo nás kontaktujte a konzultujte Vaše podmínky a potřeby.